<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Wethouders bezoeken kerstpakkettenkoning Pronk

  Bedrijven

WEESP Wethouders Astrid Heijstee (economische zaken) en Maarten Miner (duurzaamheid) brachten vanmiddag een bedrijfsbezoek aan het bijzondere Weesper familiebedrijf Pronk Geschenken aan het Van Houten Industriepark.

Directeur Stef Pronk  en ICT-manager Maarten Duineveld leidden de twee rond door de vier grote bedrijfshallen van waaruit jaarlijks duizenden kerst- en andere feestpakketten alsmede relatiegeschenken worden verstuurd.

Al bijna 40 jaar levert Pronk pakketten en geschenken waarmee bedrijven, van multinationals tot het MKB – hun medewerkers bedanken voor de getoonde inzet. Door de persoonlijke benadering, het hoge serviceniveau en de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding is Pronk Geschenken al jaren één van de marktleiders in Nederland.

De wethouders bezochten de 'kerstpakkettenkoning' in het kader van hun kennismakingsronde langs het Weesper bedrijfsleven.  


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227974&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

© Copyright Enter Media. Het is niet toegestaan teksten, foto’s of enig onderdeel van deze website over te nemen of te verspreiden zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever | Gemaakt met behulp van pubble. | Privacy-statement.