<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Foto: Ruth van Kessel

Eerste verkoop met Too Good To Go loopt als een trein

  Bedrijven

WEESP - Bakker Borsch in winkelcentrum Hogewey doet sinds deze week mee aan Too Good To Go, een app om voedselverspilling tegen te gaan. En dat merken ze in de winkel meteen. 

Met de app tegen voedselverspilling kunnen klanten elke dag voor een paar euro een verrassingstas met broodjes kopen en soms een gebakje. Het gaat om producten die anders weggegooid zouden worden. 

Sinds Bakker Borsch meedoet aan de app gaat het hard. Alle producten die de bakker per dag aanbiedt zijn razendsnel uitverkocht, zo vertelt een medewerkster van de zaak. Ze ziet ook klanten voorbij komen die anders nooit komen. 

De bakker doet mee aan Too Good To Goo-app, mede nadat GroenLinks een oproep deed aan Weesper ondernemers om zich ook aan te sluiten. De bakker is de eerste Weesper ondernemer. Ook de bakker hoopt dat andere Weesper ondernemers het voorbeeld volgen. 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227974&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

© Copyright Enter Media. Het is niet toegestaan teksten, foto’s of enig onderdeel van deze website over te nemen of te verspreiden zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever. Gemaakt met behulp van pubble.

Privacy-statement.