<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Advertentie

Beter worden met je brein

  Bedrijven

Een therapie waar cliënten én behandelaars gegarandeerd beter van worden. Het lijkt onmogelijk, maar Progressive Mental Alignment maakt het waar in de praktijk. Door de juiste vragen te stellen, kun je de innerlijke macht in jezelf en anderen activeren. En het mooie is, iedereen kan het leren. Als je een nieuwe wending wilt geven aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling, dan kun je met PMA alle kanten op.

Progressive Mental Alignment is een krachtig instrument voor de behandeling van onverklaarbare lichamelijke en psychische klachten. Stevig verankerd in wetenschappelijke disciplines als neurobiologie, fysiologie en psychologie, levert de methode zonder terugval het beste en snelste resultaat. De kracht van PMA is kennis, begrip van het brein. Bestaande en nieuwe inzichten in de werking van het onderbewuste vormen de basis van een unieke methode die mensen helpt om hun leven radicaal ten goede te veranderen. PMA is makkelijk toe te passen, levert direct en blijvend resultaat en garandeert aanhoudende verbetering. Bijzonder is ook dat je geen speciale voorkennis of vaardigheden nodig hebt om met de methode te kunnen werken. Het is als fietsen, iedereen kan het. En eenmaal geleerd, verleer je het nooit meer.

Ontdekkingsreis in eigen tijd en tempo
Afdalen in het brein is een ontdekkingsreis. PMA opent letterlijk een nieuwe wereld en iedereen bepaalt zelf hoe ver hij of zij daarin wilt gaan. Omdat de kennis vrij aangeboden wordt, en niet opgedrongen in een strak programma, kun je de mogelijkheden van Progressive Mental Alignment je in je eigen tijd en tempo verkennen. Een mooie binnenkomer is de PMA introductielezing, die elke maand ergens in Nederland georganiseerd wordt. Iedereen die meer wil weten en benieuwd is wat PMA precies oplevert in de praktijk, kan zich inschrijven voor een tweedaagse workshop waarin de toepassing en het effect van vraagtechniek centraal staan.

Succesvol in je eigen praktijk
Voor professionals die concrete groei ambiëren en op een andere, succesvollere manier met mensen in gesprek willen gaan, is de volgende stap PMA Ervaring. In vijf bijeenkomsten en twee individuele coachsessies ervaar je PMA in 'lichte vorm' en leer je de techniek zelf toe te passen. Twee dagen vol lezingen en bijeenkomsten, en tussendoor alle tijd om het voeren van zinvolle gesprekken met een ervaren lijfstijl coach te oefenen. Nog weer een stap verder is het Basisseminar, een achtdaagse training waarin je de achtergrond van de PMA-methode tot in detail leert kennen en oefent hoe je de vraagtechniek succesvol in je eigen praktijk kunt inzetten. Stap voor stap kom je zo verder.

Denk jezelf in topconditie
Zoals je met sporten je lijf gezond houdt, zo kun je ook je brein stimuleren. Want wat voor je lichaam geldt, gaat ook op voor je hoofd. Een gezonde geest is geen gegeven, je moet wat doen om je brein in topconditie te houden. De lezingen, studiepakketten en trainingen van PMA aanbiedt, helpen je om je brein te activeren en de weg naar duurzame oplossingen in je onderbewuste te vinden. Door kennis te maken met PMA en je te verdiepen in de methode kun je jezelf en je cliënten nog beter helpen.

Groeien in je vak
Zelfhulpboeken en –therapieën genoeg, maar Progressive Mental Alignment is vooralsnog de enige methode die merkbare en blijvende verbetering garandeert. PMA Institute ontsluit een wereld aan kennis en biedt je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en je persoonlijke en professionele kwaliteit te vergroten. Van kennismakingsbijeenkomst tot verdiepingstraining, van eenmalige workshop tot achtdaagse seminar; het aanbod is zo ontworpen, dat je steeds verder kunt groeien in je vak. Coach, Trainer, Senior of Master, PMA certificeert professionals op elk niveau. Op de website ontdek je wat er allemaal mogelijk is en kun je ook om een persoonlijk advies vragen. Alles om in alle opzichten merkbaar beter te worden.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227974&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

© Copyright Enter Media. Het is niet toegestaan teksten, foto’s of enig onderdeel van deze website over te nemen of te verspreiden zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever. Gemaakt met behulp van pubble.

Privacy-statement.