Afbeelding
Advertentie

Het is herfst. Hoe verzorg je je huid in deze tijd van het jaar?

B2b

Ieder seizoen vraagt om een specifieke huidverzorging want weersveranderingen hebben invloed op de huid. In de herfst kunnen aangename dagen worden afgewisseld door koude en gure perioden. Hoe kun jij je gezicht en lichaam herfstproof maken?

Voor ieder huidtype een passend product
Elke huid is anders en heeft zo zijn eigen behoeftes. Gelukkig zijn er oneindig veel huidproducten van verschillende merken verkrijgbaar. Er is dus altijd een passend product voor jouw huid. Een goed merk met veel verzorgingslijnen is Marbert. Dit merk biedt fijne producten voor elke leeftijdscategorie en alle huidtypes. De verzorgingsproducten zijn zeer geschikt voor dagelijks gebruik.

Huidverzorging in de herfst
In deze tijd van het jaar kan je huid droog en trekkerig aanvoelen. Dit komt omdat de kachel weer brandt maar ook door de kou. Ook de grote hoeveelheid zon van afgelopen zomer heeft impact gehad op onze huid. Wees daarom lief voor je huid. Extra verzorging kan helemaal geen kwaad.  Koop gerust een extra voedende dagcrème voor de herfst en winter. Deze crèmes zijn wat vetter en geven het gezicht de noodzakelijke bescherming. Het is beter om het gebruik van dagcrèmes af te wisselen in plaats van steeds dezelfde crème te gebruiken.  In deze periode van het jaar heb je ook sneller last van droge handen. Vergeet daarom niet om ook een voedende en verzorgende handcrème in je tas te stoppen.

Begin met de juiste dagcrème
Een flinke boost in de herfst is nodig om je huid weer te laten stralen. Het is wel belangrijk dat je je huid door en door kent om deze de juiste bescherming te bieden. Ook weet je dan veel beter welke verzorgingsproducten je nodig hebt. Onderzoek heeft aangetoond dat vitamine A-zuur en vitamine C en E helpen om de barrièrefunctie van je huid te herstellen. Een dagcrème die deze vitamines bevat, is dan ook een must om je huid klaar te stomen om de kou van buiten en de warmte van de kachel te lijf te gaan. Ook het gebruik van stoffen als collageen en hyaluronzuur is in de herfst aan te bevelen. Een droge huid kun je verzorgen met een intensief voedende en hydraterende bodylotion. Daarnaast is het belangrijk om voldoende water te drinken en goede vetten te nuttigen. Hier wordt je huid blij van.

Wat kunnen mannen doen?
Ook voor de mannenhuid zijn er de nodige reinigingsproducten en hydraterende crèmes verkrijgbaar.  Mannen doen er verstandig aan om in deze periode hun huid extra te verzorgen. Hierbij is het belangrijk om te weten welk huidtype een bepaalde man heeft. Een reiniging in de vorm van een peeling is sowieso aan te raden om ingroei van baardhaar te voorkomen. Na het scheren is het goed om een aftershave te gebruiken. Elke man kan een hydraterende en verzorgende crème gebruiken. De lijn Marbert Man biedt alles wat de man nodig heeft op het gebied van gezichtsverzorging.

Een goede verzorging, iedere dag weer
Als je je huid goed wil verzorgen, ben je vaak veel geld kwijt aan kwalitatieve crèmes. In onze webshop Marbert.nl vind je de verzorgingsproducten van hoge kwaliteit voor dagelijks gebruik. Wij bieden de complete verzorgingslijnen van Marbert tegen aantrekkelijke prijzen. Voor ieder huidtype biedt Marbert passende producten. Je bestelt ze snel en eenvoudig via onze webshop. Als je voor 17:00 uur bestelt, sturen wij je pakketje dezelfde dag nog op. Heb je vragen over je bestelling? Bel ons gerust naar 0229-277555. Wij zijn bereikbaar voor vragen over je bestelling op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant