[Advertentie] Leuke uitjes voor de gezelligste tijd van het jaar
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Advertentie

Leuke uitjes voor de gezelligste tijd van het jaar

  Bedrijven

Nog even en de sfeervolle en gezellige wintermaanden staan weer voor de deur. Ben je op zoek naar inspiratie voor een bedrijfsuitje of een vriendenuitje? Dan is er ook in deze periode genoeg te beleven. Sfeerverlichting, kerstversiering of winterse aankleding en  natuurlijk een gezellige groep maken het feestje compleet. Wij zetten wat ideeën voor je uiteen zodat je straks gegarandeerd een sfeervol en gezellig feestje beleeft.

Een kerstborrel in speciaalbiercafé
De traditionele kerst- en nieuwjaarsborrels komen er aan. Dan blik je terug op het afgelopen jaar, kijk je vooruit naar het komende jaar en vier je de successen van het team of bedrijf. Zo'n moment is pas perfect als de locatie ook perfect is. Wat wordt het dit jaar? Organiseer jij dit jaar een bedrijfsborrel standaard op kantoor of ga je voor een bijzondere locatie? Denk dan eens aan een speciaalbiercafé of een kerstborrel in de vorm van een bierproeverij. In combinatie met heerlijk comfortfood, wordt het dit jaar een gezellige, smakelijke en vooral originele kerstborrel. Reserveer wel op tijd zodat je ook zeker weet dat je deze aparte locatie tot je beschikking hebt.

Bokbiertjes proeven
In oktober start traditiegetrouw het herfstbokseizoen. Vaak worden er bokbiertochtjes georganiseerd. Al wandelend op per fiets doe je een aantal cafés aan om verschillende soorten bokbier te proeven en bijpassende gerechtjes te eten. Wist je dat het bokbierseizoen tot januari loopt? Dus ook als er geen bokbiertochtjes zijn, kun je evengoed nog de bokbiertjes van dit seizoen gaan proeven.

Smaakvol comfort food eten: Sunday Roast
Sunday roast is een Engelse traditie en ultiem comfort food, bestaande uit geroosterd vlees, aardappels, groenten, yorkshire pudding en een overheerlijke jus. Dit gerecht wordt heel traditioneel op zondag gegeten. Het meest geliefde gerecht van Engeland was eerst een lunchgerecht, nu wordt het ook gegeten als diner. Wil je binnenkort uit eten en heb je zin in iets anders? Probeer dan eens een Sunday Roast.

Meer informatie of reserveren?
Gastropub Helst is hét craftbier café in Amsterdam. In ons gezellige café is altijd wat te beleven. Voor gegarandeerd gezellige feestjes en borrels ben je bij ons aan het juiste adres. Je vindt ons in de altijd gezellige Amsterdamse buurt De Pijp. Het is mogelijk om onze pub te huren voor een eigen evenement zoals het bedrijfsuitje of een jubileum of een verjaardag van één van je collega's. De tafels in ons café zijn inklapbaar zodat we voldoende ruimte kunnen creëren voor groepen. Ook beschikken wij over een mobiele bar om bij jou op kantoor een feest te faciliteren. Neem met ons contact op voor de mogelijkheden. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020-2374747. Je kunt ook mailen naar info@helst.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227974&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

© Copyright Enter Media. Het is niet toegestaan teksten, foto’s of enig onderdeel van deze website over te nemen of te verspreiden zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever | Gemaakt met behulp van pubble. | Privacy-statement.