Afbeelding
Foto: Christian Pfeiffer

Zeven winkeliers houden samen uitverkoop in één pop-up-store

B2b

WEESP - Zeven winkels huizen komend weekend tijdelijk onder één dak. Zij houden samen uitverkoop in het leegstaande pand aan Nieuwstad 12, waar de Weesper Boekhandel zat.

Het gaat om Thuiz Wonen & Lifestyle, kinderkledingwinkel Hatseflats, modezaken Karin Wesselman en Cha Cha, Bijvoet Sport, juwelier Hans Luijer en schoonheidssalon Top Skin Care.

"Met Thuiz maken we wel vaker gebruik van pop-up-stores", vertelt Kitty Siewertsen. "Niet alleen omdat het handig is bij bijvoorbeeld een verbouwing, maar ook om levendigheid te brengen op plekken waar leegstand is. Het leek ons leuk om dit eens samen met andere ondernemers te doen, en dan het liefst in de uitverkoopperiode. De shops-in-shop zorgen voor gezelligheid, veel keuze en veel koopjes onder één dak. Als extraatje zorgen we voor kinderactiviteiten. Wij hebben er zelf veel zin in!"

In de pop-up-store zijn onder meer kleding, schoenen, sieraden en verzorgingsproducten te koop. De gelegenheidswinkel is geopend op vrijdag 8 februari van 10.00 tot 18.00 uur, zaterdag 9 februari van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 10 februari van 13.00 tot 16.00 uur.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant