Afbeelding
Foto: Simone Frank

Guido en Toon openen pop-uprestaurant in de Theetuin

B2b

Weesp - Een historische locatie, een weelderige tuin, zelfgekweekte kruiden, lokale producten en een flinke scheut enthousiasme; dat zijn de hoofdingrediënten van pop-up restaurantje T&Tuin. Donderdag 1 augustus opent dit zomerrestaurant zijn deuren op de Ossenmarkt. 

De initiatiefnemers van T&Tuin zijn Guido Willemsteijn en Toon Roozen. Naast hun vriendschap hebben deze Weespers ook gemeen dat ze allebei via een omweg de horeca hebben ontdekt. Dat geven ze nu verder vorm met hun Theetuin-avontuur, een belevenis waar heel Weesp straks van kan meegenieten. 

Augustus
T&Tuin is gedurende de maand augustus iedere donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 09.00 uur geopend voor ontbijt, lunch en borrel. Het pop-up restaurant bevindt zich dan in het Theehuis (oorspronkelijk een oude munitieloods van de Stelling van Amsterdam), dat ook een groot en fijn terras heeft. Er wordt gewerkt met groene, gezonde en verse ingrediënten. Een tipje van de sluier: verse croissants, flatbread met ei, kaas en avocado en thee getrokken van kruiden uit eigen tuin.

Op WeesperNieuws Extra lees je meer over de twee jonge ondernemers.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant