Afbeelding
Foto: Twitter / GHOR Gooi en Vechtstreek

Weesper ondernemers doneren mondmaskers aan de zorg

B2b Corona

WEESP Er is in de zorg nog steeds een tekort aan beschermingsmaterialen tegen verspreiding van het coronavirus. Weesper ondernemers met het hart op de juiste plek kwamen in actie. 

De GHOR Gooi en Vechtstreek kwam gisteren naar Weesp om maar liefst 7500 chirurgische mondmaskers in ontvangst te nemen bij Tong-Ah. Lucas Liu & Minsheng Hu van het Chinese restaurant wijzen Weesper zorginstellingen erop dat de GGD zorgt voor de verdeling en dat ze daar kunnen worden aangevraagd. 

Daarnaast heeft Tong-Ah een klein aantal maskers achtergehouden voor lokale aanvragen. Dat kan door hier een bericht achter te laten. Het restaurant is wegens de coronasluiting tijdelijk dicht, ook afhalen kan voorlopig niet. 

Geboorteboom 
Ook Edwina Meijer van 't Zwaantje kon via haar groothandel in China aan mondkapjes komen en aarzelde geen moment. Ze kocht drie dozen om ze te kunnen doneren aan een organisatie die ze hard nodig heeft. Na wat rondbellen kwam ze uit bij Debbie Klercq van verloskundigenpraktijk De geboorteboom. Zij deed eerder al een noodoproep en is erg blij met de 150 mondkapjes.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant