Rebel is in staat om je hele huis in te richten.
Rebel is in staat om je hele huis in te richten. Foto: Rebel
Vacaturenieuws

Ruime keuze bij Rebel

Bedrijven

Rebel Wonen | Slapen is een familiebedrijf dat al vele generaties de woningen in het Gooi en Almere inricht. En al meer dan honderd jaar gevestigd is in Huizen. “Je vindt bij ons alles onder één dak op het gebied van meubelen, slapen en woningtextiel. Wij zijn dus in staat om je hele huis in te richten”, vertelt Jan Rebel, de vierde generatie in het bedrijf.

Rebel Wonen | Slapen biedt een actuele collectie van merken als Auping, Slaapkenner, Bert Plantagie, Pode, Dyyk, Interstar wandkasten en nog vele andere merken. Omdat Rebel veel in huis heeft, is het soms lastig kiezen. Geen probleem, vindt Jan Rebel. “Onze medewerkers helpen met plezier bij het maken van een goede keuze.” Wie van plan is om zijn huis een complete make-over te geven is bij Rebel ook aan het juiste adres, want sinds een aantal jaar geeft het bedrijf complete interieuradviezen. “Woonkamers zijn na de metamorfose onherkenbaar. Wij kunnen woonkamers en natuurlijk alle andere ruimten in een huis ontwerpen, compleet met 3D-tekeningen. Daardoor kunnen klanten voorafgaand aan de verandering zien hoe het resultaat is en krijgen ze een goed beeld van alle mogelijkheden. De tekeningen helpen echt bij het maken van de keuze.”

Rebel Wonen | Slapen is een gespecialiseerd bedrijf met nog professionele vakkennis en jarenlange ervaring. Jan Rebel: “Woninginrichting zit in ons DNA. Of het nu om één item gaat voor je nieuwe interieur of een volledige inrichting, bij ons ben je verzekerd van een goed en persoonlijk advies. Wij kunnen je geheel ontzorgen en regelen alles van A tot Z. Het enige dat je nog moet doen, is genieten van je aankoop.”

Kijk voor meer informatie op www.rebelwonen.nl of doe inspiratie op in de winkel aan de Eemlandweg 15 in Huizen.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant