Denso is een begrip in Weesp. Foto: Brian Elings
Denso is een begrip in Weesp. Foto: Brian Elings

Denso is uitgeroepen tot beste werkgever

  Bedrijven

WEESP -  Een toonaangevende organisatie met een zeer sterke positionering en een uitstekende reputatie. Dat zijn de lovende woorden van de commissie van de Nationale Business Succes Award Instituut voor Denso. Het bedrijf is uitgeroepen tot Best Presterende Werkgever 2016 in de categorie Auto-elektronica.

"Denso weet zijn enorme knowhow te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Gedrevenheid, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een topper."

Als werkgever onderscheidt Denso zich volgens de Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut vooral door een gericht aannamebeleid en het vertrouwen en de verantwoordelijkheid die het zijn medewerkers geeft. Dit alles resulteert onder meer in een zeer laag personeelsverloop en ziekteverzuim. "In alle opzichten een outperformer die zich realiseert dat mensen het daadwerkelijke kapitaal van de onderneming vertegenwoordigen', aldus de jury. 'Met overtuiging de Best Presterende Werkgever in deze branche."

Denso is wereldwijd een van de grootste automotive leveranciers van geavanceerde technologie, systemen en componenten. Het bedrijf is de nummer 3 in zijn sector, wereldwijd heeft het 151.000 medewerkers in 38 verschillende landen, waarvan er 300 werkzaam zijn in Nederland. De totale omzet is circa € 35 miljard. In Weesp zit Denso aan de Hogeweyselaan.


4 reacties
Elke woensdag het WeesperNieuws per e-mail
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

WeesperNieuws nieuwsbrief

Elke woensdag het WeesperNieuws per e-mail