Ruben Bos en Vity Veltman nemen het roer over, Minevitus en Angelique Veltman kiezen voor een rol op de achtergrond.
Ruben Bos en Vity Veltman nemen het roer over, Minevitus en Angelique Veltman kiezen voor een rol op de achtergrond.

Vity heeft altijd al een wijnbar willen hebben

B2b

WEESP - Restaurant Minevitus veranderde deze week in Vity's BistrotBar. Aan de nieuwe bar kun je terecht voor 'wine and bite'.

WeesperNieuws sprak vlak voor de heropening met Vity Veltman, die samen met Ruben Bos de scepter gaat zwaaien over de eet- en uitgaansgelegenheid. Vader Minevitus en moeder Angelique blijven op de achtergrond betrokken. Met Vity's BistroBar gaat een droom in vervulling. "Ik heb altijd al een wijnbar willen hebben. Ik hou ervan om mensen te verrassen met een goed glas en een lekker hapje.'

Aan de bar  
Een nieuwe bar staat centraal in de verbouwde zaak. Om aan het einde van de middag of later op de avond aan te kunnen plaatsnemen om wat te eten en/of te drinken. Om de sfeer te vatten, strooit hij met woorden. "Lekker avondje uit, plezier, een bubbeltje of mooie wijn, een oestertje, met z'n tweeën of meer, beetje jazz, soul, lekker loungen." Het luxere tapas-idee uit Spanje en Frankrijk dus, hoewel het hier geen tapas heten, maar bar bites: van huisgemarineerde olijven tot pata negra.

Daarnaast blijven Ruben en Vity voortreffelijk koken. Het bistrotmenu is geheel vernieuwd. Diverse vegetarische garnituren vormen de basis, de gast kan naar wens vlees, vis en/of groenten toevoegen.

Lees het hele interview in de digitale editie

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant