Afbeelding
Cees de Knoop

The Walrus opent de deuren

B2b

WEESP - Aan de Hoogstraat opent woensdag The Walrus, het nieuwe (eet)café van Minevitus Veltman. In het pand was vele jaren café De Natte Krant gevestigd. Is The Walrus een restaurant of een café?

Het antwoord op die vraag is: het is een café waar je ook nog eens uitstekend kunt eten. Veltman heeft zijn restaurant Minevitus aan de Nieuwstad overgelaten aan zijn zoon Vity, maar stilzitten wil hij niet. Een café had hij altijd al eens willen runnen en toen De Natte Krant te koop kwam, hapte hij meteen toe. Hij zette de voormalige Natte Krant-keuken zo naar zijn hand dat hij er dagelijks een prima dagschotel à 11 euro kan maken. Er is een kleine kaart en een dagelijkse specialiteit, zoals vis op vrijdag en iets lekkers uit de slagerij van Van Donk op zondag. "Dat het wat goedkoper is, wil niet zeggen dat het niet lekker hoeft te zijn", verzekert de meester.

Maar, zo bezweert hij, rond een uur of negen, half tien moeten de borden van tafel, want de cafébezoekers willen ook aan hun trekken komen.

Lees woensdag meer in het WeesperNieuws.

Afbeelding
Minevitus Veltan opent vandaag The Walrus.
Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant