<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Foto: Sjoerd Stoop

Eerste herstelde huizen Talmastraat alweer klaar

  Buurt / wijk

WEESP - Er wordt nog hard gewerkt en er moet nog veel gebeuren, maar de eerste vier huizen aan de Talmastraat waar de funderingen hersteld worden zijn klaar. Ze worden volgende week opgeleverd aan de bewoners.

Het werk aan de rest van de buurt gaat ondertussen stug door. Per huizenblok wordt er ongeveer drie maanden gewerkt. Dat zorgt er al met al voor dat het werk aan de hele buurt nog zeker een jaar duurt.

Het herstellen van de funderingen is een ingrijpende klus. Per huizenblok wordt van elk huis de vloer van de gehele begane grond weggehaald. Per huis worden vervolgens trillingsarm zes tot acht palen de grond in geperst en wordt het geheel weer vol beton gestort. De woningen kunnen nu weer lang mee. Elk huis wordt vervolgens weer netjes afgewerkt. Dat betekent een nieuwe keuken, een nieuw toilet, glad gestucte muren en een nieuwe verwarmingsinstallatie.

De eerste huizen staan nu dus klaar voor de terug keer van de bewoners. De bewoners wonen nu nog tijdelijk in een wisselwoning.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227974&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

© Copyright Enter Media. Het is niet toegestaan teksten, foto’s of enig onderdeel van deze website over te nemen of te verspreiden zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever. Gemaakt met behulp van pubble.

Privacy-statement.