Weesper Tennisclub en PlusBus krijgen geld van Rabobank
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Foto: Petra Feddema

Weesper Tennisclub en PlusBus krijgen geld van Rabobank

  Buurt / wijk

WEESP - Ze kunnen de bijdrage van de Rabobank goed gebruiken. De Weesper Tennisclub voor nieuwe LED-verlichting en seniorentennis en de PlusBus om nog meer mensen een betaalbaar uitje te bezorgen.

De twee organisaties kregen een cheque van de bank met daarop een mooie bijdrage.

Op de tennisbaan kregen penningmeester Marten Snijder en voorzitter Cor Bavinck een cheque van 5.000 euro uit het Coöperatiefonds van Marlies Helsloot en Patricia Galesloot van de Rabobank Amstel en Vecht.

LED verlichting en Seniorentennis
De LED verlichting door de Weesper Tennis Club nog niet zo lang geleden in gebruik werd genomen bespaart de vereniging minstens 40 tot 60% op het stroomverbruik, en de oude baanverlichting kostte heel veel stroom. Daarnaast maakt de tennisclub zich ook maatschappelijk verdienstelijk, onder andere door het project Seniorentennis, waar ook mensen met dementie aan mee kunnen doen.

Samenwerking
Naast deze financiële bijdrage steunt de bank de vereniging al jaren met adviezen en bestaat er een goede samenwerking.

Clubkascampagne
De vrijwilligers van de PlusBus waren verrast dat ook zij al op een bijdrage konden rekenen, omdat zij nog geen jaar actief zijn in Weesp. Zij hadden alle familie, vrienden en kennissen ingeschakeld om te stemmen voor de PlusBus in de Clubkascampagne van de bank. De bijdrage van € 4.061,92 overtrof de verwachting. Daarnaast kreeg de Plusbus ook de originaliteitsprijs van 500 euro voor de tekst op de bus waarmee zij rondreden: 'Met de Rabo Clubkascampage kunnen wij als PlusBus Weesp onze uitjes  beter betaalbaar houden.' Ook diverse andere (sport)verenigingen in Weesp kregen een bijdrage in deze actie.

Coöperatiefonds
Ieder jaar geeft Rabobank een deel van de winst terug aan de samenleving. Het Coöperatiefonds is er voor lokale maatschappelijke initiatieven die de leefbaarheid in de omgeving vergroten. Een commissie, bestaande uit leden van de Rabobank, toetst of initiatieven in aanmerking komen voor een bijdrage uit het fonds.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227974&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

© Copyright Enter Media. Het is niet toegestaan teksten, foto’s of enig onderdeel van deze website over te nemen of te verspreiden zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever | Gemaakt met behulp van pubble. | Privacy-statement.