Afbeelding

Tientallen suggesties voor een beter toegankelijk Weesp

Buurt / wijk

WEESP - Openbare toiletten, minder drempels en meer fietsenstallingen. Dit is een kleine greep uit de suggesties die al zijn binnengekomen via iedereendoetmee@weesp.nl. De gemeente gaat deze en andere onderwerpen eind mei bespreken tijdens bijeenkomsten voor een inclusieve samenleving. 

Het is de bedoeling om Weesp fysiek en sociaal optimaal toegankelijk te maken zodat iedereen kan meedoen aan de samenleving. Weespers kunnen hierover meepraten. De eerste sessie is dinsdag 28 mei van 15.00 tot 17.00 uur in het Stadskantoor. Diezelfde dag is er van 19.00 tot 21.00 uur een avondsessie, eveneens in het Stadskantoor. Het programma is hetzelfde

Aanmelden voor een van de sessies kan door te mailen naar iedereendoetmee@weesp.nl. Naar ditzelfde adres kunnen ook de knelpunten en suggesties worden gemaild. De afgelopen periode zijn er al tientallen reacties ingestuurd. Naast eerder genoemde suggesties laten Weespers ook weten dat ze hinder ondervinden van slecht gestalde/geparkeerde fietsen en auto's en dat ze teksten niet altijd goed kunnen lezen. De gemeente roept Weespers op om vooral te melden waar zij zoal tegenaan lopen.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant