Koken, zingen of allebei: meld je aan bij de Vrijwiligerscentrale
Koken, zingen of allebei: meld je aan bij de Vrijwiligerscentrale Foto: Stockfoto

Smartlappen zingen of klussen: Vrijwilligerscentrale zoekt talenten

Buurt & wijk

WEESP - De Vrijwilligerscentrale selecteerde weer een aantal vacatures waar werkwillige Weespers al hun talenten in de strijd kunnen gooien. Koken, smartlappen zingen of klussen op school: geef een uurtje van je tijd voor een ander.

Kookgroep Weesp zoekt bezorgers voor woensdagmiddag
De vrijwilligers van Kookgroep Weesp koken iedere woensdagmiddag in Fort Ossenmarkt een gezonde én gratis maaltijd voor inwoners van Weesp die dat goed kunnen gebruiken. De maaltijden worden thuisgebracht. Ze zijn op zoek naar een vrijwilliger die aan het einde van de middag tussen 16.30 en 17.00 uur bij 6 adressen langs wil gaan om een maaltijd te bezorgen

Bezorg je op donderdag de bewoners van Hogewey een gezellige ochtend?
Donderdagochtend staat verpleeghuis Hogewey in het teken van Smartlappen. Dat houdt in samen koffiedrinken met wat lekkers erbij en genieten van bekende Hollandse meezingers. Daarbij mag gedanst en gezongen worden. We zijn op zoek naar een vrijwilliger die helpt met het klaarzetten van de koffie en thee en het ophalen van de bewoners. Tijdens de activiteit begeleidt je de bewoners en daarna breng je ze weer terug. Er is altijd een professional aanwezig en ook een aantal andere vrijwilligers.

BS Weesperrijk zoekt een vrolijke conciërge
Wij zijn een moderne snel groeiende basisschool in de nieuwe wijk Weespersluis, en op zoek naar jou! Iemand die hand- en spandiensten en klusjes kan doen voor 4-8 uur in de week (dinsdag en/of donderdag). Ben jij flexibel, vrolijk, positief ingesteld, beheers je de Nederlandse taal en heb je twee rechterhanden?

Meer informatie of een adviesgesprek?
De vrijwilligerscentrale is bereikbaar op info@vcweesp.nl of 06 - 82 60 59 87. Ook persoonlijke adviesgesprekken zijn mogelijk. Voor alle vacatures kijk op www.vcweesp.nl

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant