Kom werken voor Pampus
Kom werken voor Pampus Foto: Forteiland Pampus

Vacatures van de Vrijwilligerscentrale

Buurt & wijk

Waar kom jij het beste tot je recht? In de keuken, op een eiland of in de voetbalkantine? Meld je aan voor deze top-vacatures, er wordt met smart op je gewacht.

BuurtBuik Weesp zoekt een creatieve keukenprins/prinses
Wil jij je ook voedsel redden, in een enthousiast team werken en de buurt nog gezelliger en gezonder maken? En heb jij aantoonbare ervaring met koken voor groepen of is koken jouw passie? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zoeken koks die wekelijks, tweewekelijks of maandelijks op dinsdagavond bij ons willen koken met gered voedsel. Iedere week is anders, afhankelijk van de donaties die we ontvangen van onze leveranciers. Samen met de vrijwilligers bedenk jij een 3-gangen maaltijd, geef jij leiding aan de keuken en instructies om de voorbereidingen soepel te laten verlopen.

Forteiland Pampus zoekt gastheren/gastvrouwen
Op het bijzondere Forteiland Pampus ontvang je de gasten in onze museumwinkel. Je bent daar het eerste aanspreekpunten van onze gasten. Jij zorgt dat ze zich welkom voelen op het eiland, je verkoopt speurtochten en souvenirs, je maakt de gasten wegwijs op het eiland en geeft informatie over Pampus en de Stelling. De taak in de winkel wissel je af met een taak in het fort: Daar begeleidt je onze bezoekers bij de spectaculaire route ‘Het geheime wapen van Amsterdam’. Je wordt onderdeel van een gezellig team. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding en bieden we je een lunch aan.

Word jij kantine coach bij FC Weesp?
FC Weesp zoekt vrijwilligers die het kantineteam te komen versterken op zaterdag- en zondagmiddag van 13.00-18.00. Je heet bezoekers van de kantine welkom, zorgt ervoor dat de bar en keuken goed draaien en stuurt het team van vrijwilligers aan. Een vrijwilligersvergoeding is mogelijk.

Meer informatie of een adviesgesprek? De vrijwilligerscentrale is bereikbaar op info@vcweesp.nl of 06 - 82 60 59 87. Ook persoonlijke adviesgesprekken zijn mogelijk. Voor alle vacatures kijk op www.vcweesp.nl

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant