Afbeelding

Aannemersbedrijf Vree verkocht

Buurt & Wijk

WEESP - Wim Vree is aan het afbouwen. Hij heeft zijn aannemersbedrijf Albert Vree & Co onlangs op papier verkocht aan Martijn Polinder. In de praktijk gaat de overdracht wat geleidelijker. De komende twee tot drie jaar handelt de Weesper zijn lopende zaken af en staat hij Martijn met raad en daad terzijde.

Polinder is geen familie, geen (oud-)werknemer en zelfs geen Weesper. Hij en Wim Vree vonden elkaar toen de aannemer een opvolger zocht voor het bijna 130 jaar oude familiebedrijf, waarvoor Vree binnen zijn familie geen opvolging kon vinden.

"Natuurlijk doet Martijn het op zijn eigen manier, maar aan de overname heb ik wel een paar voorwaarden gesteld", vertelt Vree. "Zo wilde ik de garantie dat de huidige werknemers minstens twee jaar mochten blijven en ik wilde dat de naam, de kwaliteit en de reputatie behouden blijven." Best een uitdaging, maar de jonge aannemer uit Arnhem gaat hem graag aan. "Voor mij zijn de mensen met wie je samenwerkt heel belangrijk. Iedereen heeft zo zijn eigen kwaliteiten, daar wil ik het maximale uit halen."

Lees verder in de digitale editie

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant