Afbeelding
Foto: WeesperNieuws
Poll

Naar welke versoepeling kijk jij het meest uit?

Coronavirus

WEESP Er begint langzaam maar zeker licht te gloren aan het eind van de coronatunnel. Het kabinet gaat waarschijnlijk volgende week een aantal versoepelingen aankondigen en/of een stappenplan daarvoor presenteren. 

Omdat de groepsimmuniteit toeneemt (door het vaccineren en door het aantal mensen dat al besmet is geweest), zou de druk op de ziekenhuizen de komende periode moeten gaan afnemen. Daarom denkt het kabinet na over verruiming van diverse maatregelen. Daarbij gaat het met name om het heropenen van het hoger onderwijs, de terrassen en de winkels, plus het afschaffen van de avondklok. Ook mogen we dan waarschijnlijk weer meer mensen thuis ontvangen. 

De huidige harde lockdown loopt tot 20 april. De komende dagen zijn er nog diverse overleggen en komende dinsdag is er weer een persconferentie.

Het WeesperNieuws is benieuwd naar welke versoepeling de inwoners van Weesp het meest uitkijken. Laat het ons weten door de poll in te vullen of mail een reactie naar redactie@weespernieuws.nl.

POLL

Naar welke versoepeling kijk jij het meest uit?

Opening terrassen 

Heropening winkels

Fysieke hoger onderwijs 

Afschaffen avondklok 

Meer mensen thuis ontvangen

Verdere versoepeling sporten/sportscholen

Ik zou willen dat alle maatregelen worden opgeheven

Ik vind het nog te vroeg voor versoepelingen 

Anders: .... (mail je reactie naar redactie@weespernieuws.nl)

Als je de poll hebt ingevuld, is het mogelijk de tussenstand in de gaten te houden door opnieuw op dit bericht te klikken. De eindstand publiceren we in de loop van volgende week. Bedankt voor het meedoen!

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant