Afbeelding
Foto: WeesperNieuws

‘Corona gesprekswagen’ in centrum Weesp

Coronavirus

WEESP - In het centrum en op de markt staat vandaag een ‘corona gesprekswagen’. De gemeente hoopt met de wagen gesprekken aan te kunnen gaan met inwoners over de coronaperiode.

“Tijdens de coronaperiode is er waarschijnlijk veel voor u veranderd. Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen,” schrijft de gemeente. “Laten we samen bespreken wat we hiervan mee kunnen nemen naar de toekomst.”

De komende maanden zal de bus door de stad rijden. Van 20 tot en met 22 juli en van 3 tot en met 5 augustus is de wagen op verschillende plekken te vinden: op straat, in de wijken, in het centrum en op dinsdagen op de markt. Woensdags is de gesprekswagen in winkelcentrum Hogeweij en omgeving en donderdags in Aetsveld en omgeving.

De resultaten van de gesprekken worden rond september en december gedeeld tijdens stadsgesprekken met bewoners, ondernemers en betrokken partners. “De gemeente Weesp nodigt u hiervoor nog uit. We dragen een betrokken samenwerking tussen Weespers een warm hart toe, maar willen het initiatief voor deze samenwerking graag bij u leggen,” zegt de gemeente. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je lidmaatschap.

Uit de krant

Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief