Op de foto met Glennis Grace.
Op de foto met Glennis Grace. Foto: André Verheul

Als Glennis wint... zien we haar dan ooit nog eens terug op de Sluis?

Cultureel

WEESP Stel... Glennis Grace wint America's Got Talent... Zou ze dan ooit nog eens acte de présence geven op het Sluis- en Bruggenfeest? 

Afgelopen nacht schitterde de Amsterdamse zangeres in de kwartfinale van de prestigieuze Amerikaanse televisietalentenjacht. Op de uitslag moeten we nog een dagje wachten, omdat de kijkers nog donderdag 01.00 uur (Nederlandse tijd) mogen stemmen. 

Juryleden Simon Cowell, Howie Mandel, Mel B en Heidi Klum toonden zich afgelopen optredens diep onder de indruk van de Nederlandse artieste. De uiteindelijke winnaar wint een miljoen dollar en een eigen show in Las Vegas. Dan is een schnabbel op een Weesper volksfeest vast niet meer zo interessant. 

Dus mocht America's Got Talent voor Glennis uitmonden in een grote internationale doorbraak, dan is de foto bij dit artikel wel heel erg bijzonder. Wij maakten hem vorig jaar op de zaterdagmiddag van het Sluis- en Bruggenfeest, na afloop van Glennis' optreden bij Toeters & Bellen. Geen idee wie het meisje op de foto is, jullie wel? Mail dan naar redactie@weespernieuws.nl.  

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant