Ook skeletten krijgen zand aan hun voeten.
Ook skeletten krijgen zand aan hun voeten. Foto: Marieke van Veen

Don Bosco maakt zich op voor een griezelig gezellig Halloween

Cultureel

WEESP - Zondag 28 oktober wordt een bijzondere dag bij Don Bosco. De speeltuinvereniging sluit het jubileumjaar af op feestelijke wijze met de trekking van de leukste loterij van Weesp en een griezelig gezellig Halloweenfeest.

De speeltuin bestaat 65 jaar dankzij vele donaties, inzet van vrijwilligers en leuke acties. De vereniging hoopt dat de speeltuin nog lang blijft bestaan. Nieuwe speeltoestellen zorgen ervoor dat de speeltuin altijd aantrekkelijk blijft.

Met de jubileumloterij hoopt Don Bosco geld voor een duikelrek bijeen te krijgen. Loten kunnen voor €1,50 worden gekocht, online via de site of ter plaatse in het winkeltje. Er zijn meer dan driehonderd prijzen, beschikbaar gesteld door lokale ondernemers. Van een karaokeset en een stofzuiger tot verrassingen voor kinderen en dinerbonnen. De trekking vindt in de speeltuin plaats op zondag 28 oktober om 16.00 uur.

Het Halloweenfeest ter afsluiting van het speeltuinseizoen begint al eerder, om 13.30 uur. Verkleed komen mag, hoeft niet, maar de organisatie hoopt die dag lekker veel spookjes, heksjes en skeletjes te zien. Kinderen kunnen tijdens het feest worden geschminkt, er zijn knutselactiviteiten in de kantine en natuurlijk zijn de buitentoestellen open. Tijd: van 13.30 tot 18.00 uur. Entree: voor leden gratis. Niet-leden € 2,50 per kind ouder dan 2 jaar. Ook met regen gaat het feest door.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant