<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Ron 'Beton' Vlaar.
Ron 'Beton' Vlaar. (Foto: AZ media)

Vier dagen lang uitgebreid sportfilmfestival in City of Wesopa

  Cultureel

WEESP - Van één sportfilm werden het er meer, toen kwam er een sportquiz bij, en een tafelvoetbaltoernooi. En het zou ook leuk zijn als Weespers iets vertellen over hun favoriete sportfragment en een sporttalkshow zou zeker ook niet misstaan.

En zo, beetje bij beetje, timmerde de City of Wesopa een programma in elkaar van een Sportfilmfestival op 5 en 8, 9 en 10 november. We nemen de eerste drie dagen door.

Maandag 5 november
Maandag is er een sportquiz. Veel Weespers kennen de sportquiz in de City of Wesopa, maar deze editie wordt een extra uitgebreide. Opgeven (maximaal vijf man) kan nog steeds via cityquiz@wesopa.nl.

Donderdag 8 november
Om 20.00 uur wordt in de grote zaal de documentaire 'Jari The King' getoond. Voormalig teammanager van Ajax I David Endt is fan én vriend van Litmanen. Hij vertelt live over zijn bijzondere band met de nog altijd populaire ex-Ajacied.

Op hetzelfde tijdstip wordt in de Uitkijk de documentaire 'Betty Serveert!' over de Nederlandse tennislegende Betty Stöve, uitgezonden. Een uur later is hier '0,03 seconde' te zien. Hierin zien we de zwemmers Ranomi Kromowidjojo, Ferdi Weertman, Femke Heemskerk, Sebastiaan Verschuren en Sharon van Rouwendaal op weg naar Rio 2016.

Vrijdag 9 november
'Il Lombardia' (vanaf 19.30 uur) is een epische film over de Ronde van Lombardije. Na afloop bespreekt voormalig wielrenner Karsten Kroon de film. En omdat Karsten Kroon er toch is, leidt hij daarna de wielerfilm 'Time Trial' (vanaf 21.00 uur) over David Millar in.

In de Uitkijk is vanaf 20.00 uur aandacht voor de wereld van e-sport, met e-sportspecialist Ward Genee) en om 21.00 uur wordt hier de film 'Ron Beton' (over AZ-verdediger én Weesper Ron Vlaar) vertoond. Met een beetje geluk komt Ron zelf ook langs. Vrijdagavond wordt afgesloten met een optreden van Robin Verkaik, die zichzelf op gitaar begeleidt bij het zingen van bekende popsongs.
Het programma van zaterdag staat volgende week in WeesperNieuws.

Tickets en meer info op wesopa.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227974&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

© Copyright Enter Media. Het is niet toegestaan teksten, foto’s of enig onderdeel van deze website over te nemen of te verspreiden zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever. Gemaakt met behulp van pubble.

Privacy-statement.