Afbeelding
Foto: Firma Vocaal

Op zoek naar zingende mannen

Cultureel

WEESP - Gerard van Amstel heeft vorig seizoen 'zijn' popkoor Firma Vocaal overgedragen aan een nieuwe dirigent: Rolinde Zieverink. Inmiddels is de eerste wat onrustige periode voorbij en begint de nieuwe koers voor iedereen te wennen.

De aanpak van de nieuwe dirigent is wezenlijk anders dan het koor gewend was, en dat zorgt voor nieuwe energie. "Haar insteek is bijzonder te noemen in een tijdgeest van 'kortetermijn- en resultaatgericht denken", laat koorlid Josine Overduin enthousiast weten.

Mannen in de minderheid
Verder meldt zij dat de Firma Vocaal plaats heeft voor nieuwe zangers: "Vooral mannen, die zijn nog in de minderheid." Firma Vocaal repeteert elke maandagavond van 20.00 tot 22.15 uur in De Terp in Aetsveld. Wie een keer vrijblijvend wil komen kijken, luisteren of meedoen kan contact opnemen met Ginette van Lienen via info@firmavocaal.nl.

Het repertoire van Firma Vocaal omvat uptempo pop- en musicalsongs en mooie ballads. Het koor zingt meerstemmig, voornamelijk met piano, soms met band, maar ook a capella.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant