Afbeelding
Foto: Pixabay

Grachtenconcert als afsluiting van Weesp Gastvrij

Cultureel

WEESP Weesp Gastvrij wordt dit jaar afgesloten met een grachtenconcert. André Wierper van Weesp Gastvrij maakte dat bekend.

Weesp Gastvrij is de leuke dag in het centrum waarbij winkels, horeca en theaters zich presenteren aan de inwoners van Weesp en omgeving. Deze dag krijgt dit jaar (29 juni) het thema 'kleurrijk' mee. Nadere informatie over deze dag en het grachtenconcert is nog niet bekend. 

Het is een van de initiatieven van Weesp Marketing, de vrijwilligersorganisatie die vrijdag het nieuwe seizoen inluidde. Met de rondvaarten op de Vuurlinie, het VVV-kantoor in het hotel, het sloepennetwerk en de gastvrije havenmeester is de portefeuille van Weesp Marketing goed gevuld. Daarnaast verzorgt deze club ook de promotionele ondersteuning van andere activiteiten.

Een kleine vijftien activiteiten staan op de zomeragenda, van het Sluis-en-bruggenfeest tot een woonevent. Dit jaar ontfermt Weesper Marketing zich samen met de gemeente Weesp en het WeesperNieuws ook over een welkomstavond voor nieuwe inwoners.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant