Tony Neef, Brigitte Nijman en Rolf Koster.
Tony Neef, Brigitte Nijman en Rolf Koster. Foto: Robin Voorhamm

'Reken maar op een spetterend Concert aan de Steiger'

Cultureel

WEESP De ingrediënten: een podium op het water, vier musicalsterren, een spectaculaire opkomst, en veel, heel veel meezingers op het repertoire. Zaterdag 14 september is de vijfde editie van het Concert aan de Steiger.

Rolf Koster, Weesper en musicalster, presenteert het concert: 

Handig, een musicalster om de hoek. Hoe is het zo gekomen?
"Wij kwamen hier eens met de boot en legden aan bij 't Helletje. We werden meteen begroet door Pieter Kors, echt een gastheer natuurlijk. We waren nog nooit in Weesp geweest maar dachten meteen: wow! We kwamen daarna met de boot vaker terug in de weekeinden en leerden meer Weespers kennen. Toen we hier een huis konden kopen, hebben we dat gedaan. Het was meteen hartstikke gezellig, we willen nooit meer weg. Wij woonden net hier in Weesp toen Pieter vertelde dat hij een orkest had geregeld om op een podium op het water te komen spelen. En of ik dat wilde presenteren. Ja, maar dan wil ik ook meezingen,"
Wie komen er dit jaar meezingen?
"Ook dit jaar heb ik Brigitte Nijman en Tony Neef gevraagd. Brigitte is een goede vriendin van me en inmiddels ook van Pieter. Zij komt graag weer naar Weesp. Eind dit jaar komt Brigitte trouwens ook in Weesp wonen, ze wordt zelfs mijn buurvrouw. Tony was er vorig jaar voor het eerst bij en ook hij vond het zo leuk, dat hij graag weer komt. Special guest star is Nurlaila Karim. Ik ben heel blij dat ze komt. Nurlaila is iemand die de hele boel op zijn kop kan zetten. Reken maar op een spetterend optreden!"

Het meezingspektakel begint om 20.00 uur. De entree is gratis. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant