De laatste lampionnenwedstrijd was in 2011. De redactie heeft er weer zin in.
De laatste lampionnenwedstrijd was in 2011. De redactie heeft er weer zin in. Foto: Marieke van Veen

Is jouw lampion al klaar?

Cultureel

WEESP - Even een reminder: Maandag is het Sint Maarten en WeesperNieuws Extra houdt dan een lampionennenwedstrijd voor alle kinderen van Weesp. Het wordt sowieso gezellig maar er zijn ook nog eens vele mooie prijzen te winnen. 

Dit is de bedoeling:
Knutsel een mooie lampion in elkaar. Van een beplakte petfles tot een zilverkleurige ufo compleet met knipperende lampjes: alles mag, mits zelfgemaakt. Schrijf je naam, leeftijd en telefoonnummer erop en lever 'm maandag 11 november tussen 18.00 en 20.00 uur in bij WeesperNieuws Extra, Fijnvandraatlaan 2a. Het is handig als je dan je rondje al gelopen hebt, want je laat je lampion achter. De wedstrijd is voor kinderen van ca. 2 tot maximaal 12 jaar. De kinderen worden ontvangen met een kampvuur, iets te drinken en iets lekkers. En wie zijn lampion inlevert, krijgt in ruil daarvoor van ons een zakje gelatinevrije snoep en/of een mandarijn van De Bruijn Groente en Fruit. We zorgen voor een flinke voorraad, maar op is op.

Win een kinderfeestje
Alle prijzen zijn beschikbaar gesteld door Weesper ondernemers. Misschien win jij wel zo'n tof kinderfeestje voor 8 personen! Voor de jongere kinderen hebben we een gravinnen- of boevenfeestje in Museum Weesp. Oudere kinderen kunnen met een groep vrienden de escaperoom-experience Het Kanon van Plofhuis 3 beleven.

Heel veel prijzen
Verder hebben we 2 x een Flik Flak horloge van juwelier Hans Luijer, een replica eredivisievoetbal van Bijvoet Sport, een cadeaubon van De Eendracht, een kinderboek van Pezzi Pazzi, een ijstaart van Nelis' IJssalon, een Donald Duckstripboek en 3 kilo strooigoed van Spar Veldt, 1 x een Frozen badlaken en 1 x Woezel en Pip badlaken van Linnenshop Wagenaar, een slagroomtaart van Ons Backhuys, 2 x 2 vrijkaarten voor een film naar keuze van de City of Wesopa, herfstchocolade van de Alexanderhoeve, een doos macarons van Patisserie en Chocolaterie Boom, een zelf uit te kiezen Tumble 'n Dry-muts van van Hatseflats en 5 x een chocoladeverrassing van Pronk Juweel. 













Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant