Afbeelding

Wandelen door het kerstverhaal (oproep)

Cultureel

WEESP - De protestante en de katholieke kerk van Weesp willen dit jaar samen met de inwoners kerst vieren tijdens een winterwandeling. De deelnemers wandelen die dag, zaterdag 21 december, als het ware door het kerstverhaal. Hiervoor worden nog acteurs, vertellers en andere vrijwilligers gezocht.

De Protestante Gemeente te Weesp en Driemond en de Parochie van Levend Water zijn bezig een kerstwandeling door het centrum van Weesp in de steigers te zetten. Het thema is: 'Zoektocht naar het licht'. 

Boodschap van hoop en vrede
De deelnemers gaan in dit wandelende kerstverhaal met elkaar op zoek naar hoop, licht en vrede. Met het beeldende kerstverhaal hopen de kerken alle Weespers te bereiken: "Wij willen de gemeenschapszin bevorderen en verbindingen leggen met alle mensen die mee willen lopen. Het is een laagdrempelige manier om mensen kennis te laten maken met het kerstverhaal, de boodschap van hoop, vrede en een nieuw begin voor iedereen."

Wie een rol wil spelen in de wandeling kan een mailtje sturen naar kerstwandeling@pgwd.nl. Informatie over de mogelijkheid om mee te wandelen volgt.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant