Samen de handen uit de mouwen in de speeltuin. Met kans op een klassenfeest.
Samen de handen uit de mouwen in de speeltuin. Met kans op een klassenfeest. Archieffoto

Win een klassenfeest in de speeltuin

Cultureel

WEESP - Ouders die de handen uit de mouwen steken voor Don Bosco, kunnen voor hun kinderen een klassenfeest in de speeltuin winnen. Alvast een leuk vooruitzicht voor het speeltuinseizoen, dat op 3 april begint.

Ouders van kinderen in groep 1 tot en met 4 van de Weesper basisscholen kunnen zich namens de klas van hun kind aanmelden voor hulp bij de collecte van Jantje Beton of voor NL Doet. Ze maken dan kans op een gratis speelfeest, inclusief ijsje en limonade, voor de hele klas.

Jantje Beton Collecte
Elke klas die minimaal 250 euro ophaalt met de collecte voor Jantje Beton ontvangt van de speeltuin een gratis klassenfeest. De collecte is van 2 tot en met 7 maart. Aanmelden kan tot uiterlijk 28 februari. Alleen personen ouder dan 18 jaar mogen collecteren, maar kinderen mogen wel meelopen.

NL Doet
Ook bij de actie NL Doet op 14 maart is een gratis klassenfeest te winnen. Samenwerken is daar het motto: De klas met de meeste vrijwilligers ontvangt een gratis klassenfeest. Ook hier moet een  vrijwilliger ouder zijn dan 18 jaar, maar zijn kinderen ook welkom in de speeltuin tijdens de vrijwilligersactie.

Aanmelden kan per mail naar: postvoor@speeltuindonbosco.nl.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant