Afbeelding

De City of Wesopa is weer open

Cultureel

WEESP Met de film The Peanut Butter Falcon heeft de City gisteravond het theaterseizoen weer opgepakt. Omdat er voorlopig maar dertig mensen naar binnen mogen, waren er twee shifts. 

Ook voor de voorstellingen van de komende periode gelden er twee aanvangstijden. Zaterdag treden Jan Kooper, Stefan Stasse en Hans de Booij samen op. Saxofonist Jan Kooper en zanger Hans de Booij kennen elkaar nog uit de tijd van Annabel ('het wordt niets zonder jou, Annabel')zij toerden toen samen langs alle grote zalen van Nederland en België.

Oude en nieuwe liedjes
"We spelen zowel oude als nieuwe liedjes van Hans de Booij en Stefan Stasse zorgt er als een soort boa voor dat deze corona-voorstelling in goede banen wordt geleid met interviews en anekdotes", zegt Kooper over de voorstelling. Tickets voor het concert zijn voor 15 euro per stuk te bestellen via wesopa.nl.

Dolittle
Daar zijn ook de andere voorstellingen van de komende weken te vinden, zoals de jeugdfilm Dolittle aanstaande zondag. Op de site staan ook de voorzorgsmaatregelen en de regels, zoals maximaal twee personen of een huishouden, een gezondheidscheck aan de hand van enkele vragen en het volgen van de aangegeven looproute.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant