Afbeelding
Foto: Elias String Quartet

Chamber Music Weesp annuleert concert Elias String Quartet

Cultureel

WEESP Na de persconferentie van afgelopen vrijdag heeft het bestuur van Chamber Music Weesp, in goed overleg met de musici van het Elias String Quartet, besloten het concert van dinsdag 30 november in de van Houtenkerk te annuleren.

“In verband met de hoge besmettingscijfers en de nijpende situatie in de ziekenhuizen vindt de stichting het maatschappelijk niet verantwoord het concert af te schalen dan wel te verplaatsen naar een andere datum dit jaar”, laat Chamber Music Weesp weten. “Hoe teleurstellend het voor onze musici, bezoekers en ons team ook is: wij dragen graag ons steentje bij om de corona crisis te beteugelen en de contact- en beweegmomenten tot een minimum te beperken.”

Het concert zal worden verplaatst naar vrijdag 27 mei 2022 om 20.00 uur. “Hopend op betere tijden gaan we ons komende maanden volledig richten op ons festival wat plaats vindt van 17 t/m 20 maart 2022,” aldus de organisatie.

Het Weesp Chamber Music Festival (WCMF) 2022 valt in de “Weesper feestweek” in verband met de overgang van Weesp naar Amsterdam op 24 maart. Alle actuele data betreffende de programmering is te vinden op wcmf.eu.

Uit de krant

!

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Coördinator vreest dit najaar voor forse cliëntentoename Ook bij Gooise Voedselbank geen sprake van zomerdip Mensen 16 aug, 11:00
Logo
Afbeelding
De ware helden van de club Of hij een keer wilde klokken? Nu zit Willem al bijna 30 jaar bij de triatlon Sport 16 aug, 09:00
Logo
Afbeelding
Regio Gooise heide kleurt nu ‘extreem vroeg’ paars Natuur en Milieu 15 aug, 15:15
Logo
Afbeelding
Indië-herdenking Einde Japanse bezetting herdacht Algemeen 15 aug, 14:20
Afbeelding
Verpaupering Weesp Ingezonden brief 15 aug, 14:00
Afbeelding
Beter een gouden buur, dan een verre vriend Mensen 15 aug, 10:00
Logo
Afbeelding
Zomerrubriek ‘Weesper voor één dag’ Ronald de notenman: ‘Weesp is een goede markt’ Mensen 15 aug, 09:20
Afbeelding
Drukte bij de Spiegelplas Algemeen 14 aug, 16:13
Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief