Afbeelding

Win vrijkaarten voor Helena, een drama vol humor

Cultureel

WEESP - Met trots presenteert de City of Wesopa zaterdag 17 januari de toneelvoorstelling 'Helena' van het Utrechtse theatergezelschap Aluin. Deze voorstelling kreeg van toneelrecensent Jan Barend van Barneveld vijf sterren in De Theaterkrant. De lezers van het WeesperNieuws kunnen voor deze voorstelling vrijkaarten winnen.

De voorstelling heet voluit '(it sucks to be) Helena'. Het is namelijk helemaal geen pretje om de mooiste vrouw ter wereld te zijn als je daarmee een bloederige oorlog ontketent.

Na 'De wraak van Ifigeneia' een paar jaar geleden komt het Utrechtse Aluin nu met deel twee van de trilogie 'Terug naar Troje'. Dit keer zoomt auteur Erik Snel in op het drama van de vrouw om wie de Trojaanse oorlog zich afspeelde: Helena. Het levert een toegankelijk, glashelder drama op, waarin heel veel te lachen valt.

De beeldschone Helena wordt gespeeld door Victorine Plante, Dennis Coenen neemt de rol van de gladde Menelaos voor zijn rekening en Klaas Postmus kruipt in de rol van de donkere en stoere verleider Paris én de godin Aphrodite.

Het WeesperNieuws mag twee keer twee vrijkaarten weggeven voor Helena. Zo werkt het: stuur voor maandag 12 januari een mailtje naar marieke@weespernieuws.nl. Graag onder vermelding van 'Helena'. De winnaars krijgen tijdig persoonlijk bericht.

Wie niet op geluk wil gokken kan een kaartje kopen via wesopa.nl of aan de balie van De Bibliotheek aan de Oudegracht.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant