Filmopnamen Talpa soap De Spa in Weesp

  Cultureel

WEESP - Televisiemaker Talpa is druk bezig met de opnamen van een nieuwe serie op Net5. Voor de buitenopnamen van de latenightsoap 'De Spa' vond het productieteam in Weesp de ideale locaties. Restaurant La Base Pizza beet het spits af.

Dus zwerft er de komende maanden met regelmaat een filmploeg van Talpa door Weesp. Op het lijstje van de programmamaker staan de Theetuin, Carspelhof, woonhuizen en restaurants als locatie en dat kunnen er nog meer worden. De gemeente werkt wat het verstrekken van vergunningen graag mee, zo zegt een woordvoerder: "Weesp wordt in deze soap op een prachtige manier in beeld gebracht, daar zijn we blij mee." 'De Spa' is vanaf september van maandag tot en met donderdag om 22.30 uur te zien op Net5.

GTST
Het verhaal speelt zich af in een modern wellnesscomplex waar familievetes, liefdesperikelen, ontvlambare machtsstrijden en onhoudbare lust aan de orde van de dag zijn. Hoofdrollen zijn weggelegd voor Annette Barlo, bekend van 'Goede Tijden Slechte Tijden (GTST)' en 'Oppassen!!!', Mattijn Hartemink, Beau Schneider, ook bekend van 'GTST', danser en choreograaf Juvat Westendorp en musicalactrice Vajèn van den Bosch. 'De Spa' is van de makers van 'Gooische Vrouwen' en 'Divorce'.3 reacties
Elke woensdag het WeesperNieuws per e-mail
Meer berichten