Vocal group Noon komt met vaderdagconcert.
Vocal group Noon komt met vaderdagconcert.

Vocal Group Noon zingt zondag speciaal voor alle papa's

  Cultureel

WEESP - In plaats van een flesje aftershave of een cadeaubon van de bouwmarkt zou je je vader dit jaar ook een swingend vaderdagconcert cadeau kunnen doen. Daar heb je zelf ook nog wat aan, want volgens vocalgroup Noon wordt het zondag een leuke middag voor het hele gezin.

Noon komt dit jaar voor het eerst met het concert 'Noon for daddy's'. In de Ide van Amstelzaal - de concertzaal van Koninklijke Harmonie de Adelaar - komen op Vaderdag twaalf hits voorbij waarin vaders de hoofdrol spelen.

Zangeres Jessica van Amstel heeft er veel zin in: "Ook voor onszelf is dit iets heel nieuws, het is heel erg leuk om hier met elkaar aan te werken." Zelf kijkt ze het meest uit naar Noons bewerking van 'Pa' van Doe Maar. Andere liedjes die voorbijkomen, zijn onder meer het rebelse 'Papa don't preach' van Madonna, het nuchtere 'Jimmy' van Boudewijn de Groot en het ontroerende 'Dochters' van Marco Barsato.

'Noon for daddy's' vindt zondag plaats in de concertzaal van Harmonie de Adelaar aan de Papelaan. Aanvang 15.00 uur, de deuren gaan om 14.30 uur open. Kaarten zijn verkrijgbaar via vocalgroupnoon@icloud.com en kosten € 10,- per stuk. Kinderen tot en met 12 jaar betalen € 5,-.


reageer als eerste
Elke woensdag het WeesperNieuws per e-mail
Meer berichten

WeesperNieuws nieuwsbrief

Elke woensdag het WeesperNieuws per e-mail