Speeltuin is straks weer elke dag open.
Speeltuin is straks weer elke dag open. (Foto: Marieke van Veen)

Na klusavond kan speeltuin Don Bosco weer open

  Cultureel

WEESP - Nog een weekje en dan hebben ook de Weesper scholen zomervakantie. Speeltuin Don Bosco staat alweer klaar voor de komst van een grote groep spelende kinderen.

Er werd donderdagavond een klusavond gehouden om de speeltuin klaar te maken voor de komende zomer maanden. "We hebben gemerkt dat veel ouders graag een steentje bij willen dragen aan de speeltuin, maar overdag veelal te druk zijn met de kinderen en met werk", vertelt Judith van den Briel, lid van het bestuur en verantwoordelijk voor de communicatie.

Er werd twee uur geklust. En er moest ook wel aardig wat gebeuren: de in het voorjaar geplante beukenhagen hadden aandacht nodig vanwege het warme weer van de afgelopen tijd, de wilgentipi's moesten worden gesnoeid, het klimbos moest onkruidvrij worden gemaakt en de klimop bij het hek moest in goede banen worden geleid. Ook moest er in het klimbos een boomstronk worden verwijderd en moesten alle speeltoestellen worden ontdaan van onkruid en het ergste vuil.

Speeltuin Don Bosco gaat tot en met eind oktober weer elke week open op woensdag-, vrijdag- en zondagmiddag. In schoolvakanties is de speeltuin elke dag open, behalve op zaterdag. 

Lees verder in de digitale editie


reageer als eerste
Elke woensdag het WeesperNieuws per e-mail
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

WeesperNieuws nieuwsbrief

Elke woensdag het WeesperNieuws per e-mail