Afbeelding
Foto: Christian Pfeiffer

Theaterpand Weesp slaat deuren open aan de Flevolaan

Cultureel

WEESP - Theaterpand Weesp slaat komend weekend de deuren open aan de Flevolaan. 

Dat de deuren van het nieuwe theaterpand nu open gaan geeft Theaterpand Weesp een nieuwe toekomst. Het theaterpand zat de afgelopen jaren aan de Herengracht, maar groeide daar uit haar jasje. Een lange zoektocht naar een ander onderkomen bracht Daniëlle Meijer en Sara Kroos naar de Flevolaan. 

Zaterdag en zondag gaan de deuren dus voor het eerst open. Er valt twee dagen van alles te beleven. Het hele programma:  

Zaterdag 2 september
Open huis van 13.00 tot 16.00 uur, met om 14.00 uur de opening van het pand met een optreden van Karin Bloemen. Iedereen is van harte welkom, entree is gratis. Kom gezellig langs om onze nieuwe locatie te zien en natuurlijk te genieten van het optreden van Karin Bloemen.

Zondag 3 september
Om 14.00 uur speelt de eigen Toneelgroep Weesp de klucht 'Hartenkoning'. Deze hilarische voorstelling is lekker fout en lekker luchtig. Hij was vier keer uitverkocht in het oude pand en nu is heel Weesp van harte welkom om gratis naar de voorstelling te gaan in ons openingsweekend (wel uitkijken met oversteken bij de triatlon). Voor deze voorstelling alleen even gratis tickets bemachtigen via www.theaterpandweesp.nl. Voor het open huis op zaterdag 2 september hoeft dat niet.

Om 18.30 uur geven de docenten van theaterschool Zone 1380 theaterworkshops voor kinderen en jongeren. Er is een groep voor 9 t/m 12 jaar en een groep voor 13 t/m 17 jaar. Iedereen in deze leeftijdsgroepen is welkom voor een gratis proefles. Aanmelden kan via info@zone1380.nl, binnenlopen die avond kan ook. Op 4 september beginnen de lessen weer. De klassen zitten helemaal vol en Zone 1380 heeft dit jaar meer leerlingen dan ooit.
Als er nog toevoegingen aan het programma zijn, komt dat te staan op www.theaterpandweesp.nl.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant