Organisatie Sluis-en-bruggenfeest terug bij af
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Organisatie Sluis-en-bruggenfeest terug bij af

  Cultureel

WEESP Opnieuw moeten er voor de organisatie van het Sluis-en-bruggenfeest nieuwe mensen gevonden worden. Het comité dat dit jaar de organisatie op zich nam heeft besloten er niet mee door te gaan.

Dat meldt Elsa de Greef aan het WeesperNieuws. Ze pleit voor professionalisering, want voor vrijwilligers is het volgens haar haast niet meer te doen. 

Professionalisering
De Greef kijkt terug op een geslaagd feest, afgelopen augustus. Toch bleken achter de schermen wel behoorlijk wat kanttekeningen. "Het was een zware klus om het feest op deze manier in zo'n korte tijd met een onbekende groep mensen in elkaar te zetten. "Het gebrek aan voldoende vrijwilligers, de strengere (veiligheids)eisen, het vele werk in het voortraject vraagt om professionalisering die de huidige vrijwilligers niet kunnen bieden. Voor sommigen van ons is dit dan ook een reden geweest om aan te geven dat het niet haalbaar is om dit nog een jaar op deze manier te organiseren. Wij durven dit risico niet (meer) aan."

Hoe u verder?
Pieter Kors en Theo Voskuil van de stichting Volksfeesten zijn dus terug bij af. Ze moeten opnieuw op zoek naar een organisatieteam. Stoppen is op dit moment geen optie, alleen op welke manier en door wie het feest georganiseerd gaat worden, gaan zij in de komende maanden bekijken.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227972&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227974&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

© Copyright Enter Media. Het is niet toegestaan teksten, foto’s of enig onderdeel van deze website over te nemen of te verspreiden zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever | Gemaakt met behulp van pubble. | Privacy-statement.