Afbeelding
Advertentie

Nilfisk, de reinigingsspecialist in de Automotive

Ingezonden

Als reinigingsspecialist weten wij dat u auto's sneller verkoopt in een showroom met mooie, schone vloeren. Een schone uitstraling geeft een betrouwbare indruk. En klanten beoordelen u niet alleen op uw showroom: ze komen ook in werkplaatsen, waar opgehoopt, hardnekkig, vettig vuil vraagt om krachtige reinigingsoplossingen.

Zorg voor een schonere omgeving en verbeter de productiviteit

Wanneer klanten uw autobedrijf binnenkomen, is de eerste indruk van groot belang en in die zin is hygiëne een absolute must. Binnen en buiten, Nilfisk levert u perfecte oplossingen voor de interne en externe reiniging van auto's, showrooms en werkplaatsen, zodat u zich op uw klanten kunt focussen.

Voordelen van Nilfisk voor de automotive sector: 
· Een schone omgeving is een veiligere omgeving voor zowel uw klanten als uw werknemers
· Door een betere ergonomie zijn uw medewerkers minder snel moe, wat u arbeidskosten bespaart
· Verbeter de veiligheid en verlaag de risico's door chemische dampen, gladde vloeren en ongelukken door uitglijden te minimaliseren
· Groene reinigingsoplossingen om uw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen
· Verbeter de luchtkwaliteit binnen met betere filtering en minder chemicaliën, waardoor dampen en geuren verminderen

Over Nilfisk
Nilfisk, een toonaangevende wereldwijde leverancier van professionele schoonmaakproducten en diensten. Het bedrijf werd opgericht met de visie om wereldwijd producten van de hoogst mogelijk kwaliteit te maken en te verkopen en al meer dan honderd jaar heeft Nilfisk zich aangepast aan de veranderende behoeften van markten en klanten met innovatieve producten en oplossingen.
Nilfisk biedt tegenwoordig reinigingsoplossingen waarmee uw dagelijkse schoonmaaktaken kinderspel worden - van effectieve hogedrukreinigers tot veegmachines en hoogwaardige schrobzuigmachines.
Het hoofdkantoor van de Nilfisk Group is gevestigd in Denemarken en Nilfisk is vertegenwoordigd door verkoopmaatschappijen in meer dan 40 landen.

Meer informatie:
Nilfisk BV
Versterkerstraat 5
1322 AN  ALMERE
036 546 07 00
info.nl@nilfisk.com
www.nilfisk.nl

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant