Kelly (tweede van links) en haar team.
Kelly (tweede van links) en haar team.

Komende zaterdag: De Deelkast

Mensen

WEESP - Kelly van der Laan heeft inmiddels zo veel kleding ingezameld dat haar berging tot aan het plafond toe gevuld is. Ze hoopt er zaterdag een heel groot deel van kwijt te raken. Dan is de eerste editie van De Deelkast.

De Deelkast is voor mensen met een kleine beurs. In het gezin waar Kelly (nu 27) opgroeide bleef er na de vaste lasten weinig over. Nieuwe kleding kon er niet altijd vanaf. Daarom kan de Weespse zich voorstellen hoe heerlijk het voor iemand met een kleine beurs moet zijn om eens zorgeloos te kunnen winkelen.

Dat kan zaterdag tussen 12.00 en 17.00 uur in De Wintertuin. Mensen mogen gratis een outfit komen uitzoeken. Alle ingezamelde kleding wordt uitgestald op tafels en aan rekken. Kelly en haar team hebben kleding binnengekregen in alle kleuren en maten - waaronder veel kinderkleding. Voor kinderen wordt er een kleurhoekje ingericht, zodat men voor of na de intocht ook met het hele gezin naar binnen kan stappen. Mensen mogen pakken wat ze willen en nodig hebben en hoeven hun keuze en hun financiële omstandigheden niet toe te lichten.

Belangstellenden wordt verzocht zelf een tasje mee te nemen.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant