Afbeelding
Foto: doneeractie.nl

Geschrokken Weespers doneren gul voor Moshins gezin

Mensen

WEESP De doneeractie voor het gezin van de Laarder kapper Moshin wordt ook vanuit Weesp volop gesteund. Veel mensen die hij door zijn werk hier heeft leren kennen, maken geld over. 

Moshin (41) overleed afgelopen maandag nadat hij in zijn kapperszaak in Laren onwel was geworden door koolmonoxidevergiftiging. Zijn herenkapsalon was pas enkele maanden open, daarvoor knipte hij jarenlang in Weesp, bij Kapper Mo in de Slijkstraat. Voorbijgangers zagen de man liggen en schakelden hulp in, maar die kwam te laat. 

Crowdfunding
Vrienden van Moshin zijn een crowdfunding gestart: “Moshin heeft een mooi gezin met drie jonge kinderen en een hele lieve vrouw. Moshin zorgde goed voor zijn familie in Nederland en in Irak. Hij was dan ook de kostwinnaar van de familie. Zijn vrouw heeft hij nog niet zo lang geleden ook naar Nederland laten verhuizen. Zijn ouders wonen nog in Irak, die hij ook onderhield. Om zijn familie een hart onder de riem te steken zijn wij als vrienden deze actie gestart. Met de hoop dat we zo veel mogelijke financiële zorgen kunnen afnemen”.

Aan hun oproep wordt massaal gehoor gegeven. Er is in totaal al ruim 43.000 euro binnen (er lopen verschillende acties). 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant