Afbeelding
Foto: Wyke van Nigtevecht

Feest in Oversingel: Joke Timmer werkt al 40 jaar bij Vivium

Mensen

WEESP Joke Timmer is vandaag op de kop af 40 jaar in dienst bij Vivium. Dat lieten ze in Oversingel niet onopgemerkt voorbij gaan. 

De Weespse werkt bij de dagopvang en werd door haar werkgever, haar collega’s en de bewoners in het zonnetje gezet. Groots uitpakken kon door de coronamaatregelen niet, maar met bloemen, cadeaus en lieve woorden werd het toch een feestelijke dag voor Joke. 

Vijfling
Joke is 40 jaar geleden de thuiszorg ingegaan. Haar eerste werkdag was bij een gezin met een baby met knalrood haar. Ook heeft ze vier jaar lang een gezin met een vijfling ondersteund. Met deze vijfling heeft ze zo nu en dan nog steeds contact. Toen ze 12,5 jaar in dienst was, kreeg ze van Vivium de kans de opleiding tot Verzorgende te volgen en is ze bij de Dagverzorging van Oversingel gaan werken. Daarvoor moest ze wel ook nog even leren Rummikuppen. Later werd Joke ook ingezet bij de Dagbehandeling pg waar ze nu werkt.

De mooiste herinneringen bewaart Joke aan de gezelligheid met de mensen en de uitjes; zoals naar de Keukenhof, de Orchideehoeve, Pannenkoeken eten, varen op de Moby Queen. En de vijfling natuurlijk. Volgend jaar mei gaat Joke met pensioen. Haar motto: gezond blijven en genieten.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant