Zaterdagportret | Erik Jobben

Cabaretier Erik Jobben is nu… wiskundeleraar!

za 11 jun, 06:00 · leestijd 8 minuten Mensen Zaterdagportret
In het portret dat we in 2018 van Erik Jobben maakten, schreven we al dat deze schijnbaar alleskunner visitekaartjes van een halve meter zou kunnen maken. Van cabaretier tot schouwburgdirecteur en van tekstschrijver tot regisseur
In het portret dat we in 2018 van Erik Jobben maakten, schreven we al dat deze schijnbaar alleskunner visitekaartjes van een halve meter zou kunnen maken. Van cabaretier tot schouwburgdirecteur en van tekstschrijver tot regisseur Foto: Brian Elings

Wie op de hoogte wil blijven van de besognes van culturele duizendpoot Erik Jobben, kan maar beter alert zijn. Want voor je het weet is hij geen schouwburgdirecteur meer, weer aan het optreden met Niet Schieten! en aan het werk als wiskundedocent. “Ja, er is best wat veranderd in mijn leven de laatste tijd.”

In het portret dat we in 2018 van Erik Jobben maakten, schreven we al dat deze schijnbaar alleskunner visitekaartjes van een halve meter zou kunnen maken. Van cabaretier tot schouwburgdirecteur en van tekstschrijver tot regisseur: bedenk het en Er..

Zo blijf je betrokken. Afbeelding


Nog geen abonnee? Meld je nu aan en krijg toegang tot al het nieuws, alle extra achtergrondverhalen, het Zaterdagportret, de uittips, ons archief en de interessante artikelen uit de regio. Voor slechts € 1,14 per week.