Afbeelding

Hulde voor Vechtloop en Vuurlinie

Mensen

WEESP - De organisatie van de Vechtloop en Weesp Marketing zijn door de gemeente Weesp gewaardeerd met de Vrijwilligerserkenning. 

Burgemeester van Bochove reikte de oorkonde tijdens de nieuwjaarsreceptie uit aan André Wierper van Stichting Weesp Marketing. Vanwege, zo zei hij: "de toewijding en inzet van de vrijwilligers, die samen gezorgd hebben voor de realisatie van de Welkom-in-Weesp boot 'de Vuurlinie'. Als varend informatiecentrum, rondvaartboot, ontmoetingsplek en vergaderlocatie, draagt 'de Vuurlinie' positief bij aan het promoten van wonen, werken en recreëren in Weesp".

Daarna reikte wethouder Astrid Heijstee dezelfde Vrijwilligerserkenning uit aan Leo Timmermans van Stichting Vechtloop Weesp. Zei sprak: "De geweldige inzet van het bestuur en de vrijwilligers, die dit jaarlijks terugkerende sportevenement in Weesp mogelijk en toegankelijk maken voor jong en oud. Het evenement is inmiddels al 35 keer georganiseerd en draagt bij aan een positieve sfeer en saamhorigheid in Weesp. Ook moedigt het kinderen actief aan tot bewegen en gezonder leven".

Alvast noteren: De Vechtloop is dit jaar op zondag 25 juni

De Vuurlinie gaat van de zomer weer varen.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant