'Ik weet niet waar ik vanavond slaap'

  Mensen

WEESP - Haar slaapkamer was net weer een beetje hersteld na de vorige brand. Nu staat alles er wéér zwartgeblakerd bij. Vanmorgen was er voor de tweede keer binnen een maand brand in de slaapkamer van Zelina. "Ik heb niks meer, alles is verloren", zegt de tiener. 

De brand in de slaapkamer van de woning aan het Diepenbroickpark werd vanmorgen rond zeven uur gemeld. Na het ontbijt, beneden met haar moeder, liep Zelina de trap op om zich om te kleden. Toen ze de kamerdeur opentrok, was er allemaal rook. Ze schreeuwde 'brand!'. Haar moeder geloofde het eerst niet. "Ze was helemaal beduusd, ik heb meteen 112 gebeld."

Nieuw bed
Zeline zit er verslagen bij. "Ik had net een nieuw bed. Mijn hele kamer is pikzwart, nog erger dan de vorige keer. Ook in de keuken en kamer beneden is er schade. Al mijn kleding en waardevolle spullen zijn verloren."

Opgevangen
Na de vorige brand werden Zeline en haar moeder opgevangen door een buurman. Nu kan dat waarschijnlijk niet meer. "Nee, ik weet nog niet waar ik vanavond slaap." 


13 reacties
Elke woensdag het WeesperNieuws per e-mail
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

WeesperNieuws nieuwsbrief

Elke woensdag het WeesperNieuws per e-mail