Foto: Zonnebloem

Feest. 30 jaar De Zonnebloem

  Mensen

WEESP - De Zonnebloem in Weesp bestaat 30 jaar. En dat moet gevierd worden. Met alle vrijwilligers die zich al jaren inzetten voor De Zonnebloem en met alle deelnemers natuurlijk.

De Zonnebloem is er voor mensen met een fysieke beperking. Al 30 jaar kunnen deelnemers uit Weesp, Driemond en Nigtevecht mee met leuke dagtochten en excursies, worden ze thuis bezocht door enthousiaste vrijwilligers, en zijn diverse activiteiten waar ze aan deel kunnen nemen.

In dit lustrumjaar kiest de Zonnebloem ervoor om feest te vieren met allvrijwilligers en deelnemers. Het hele jaar door zijn er extra activiteiten, of worden bestaande activiteiten op speciale locaties gevierd. Verder is de maandelijkse koffiemiddag omlijst met thema's. Zoals de Koffiemiddag, waar de deelnemers zijn getrakteerd op heerlijke truffels en warme saucijzensnacks.

Het geld voor de activiteiten is deels gespaard. Verder zijn er diverse sponsoren en stichtingen die de vereniging een warm hart toe dragen en die geld hebben gegeven om dit lustrum uitgebreid te kunnen vieren.

Eén van de leukste activiteiten die dit jaar wordt georganiseerd is een vertelling van de Historische Kring Weesp, op de koffiemiddag van 8 mei. Een perfecte activiteit voor veel van onze deelnemers, die op deze middag worden meegenomen in een verhaal van Weesp door de jaren heen.


1 reactie
Elke woensdag het WeesperNieuws per e-mail
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

WeesperNieuws nieuwsbrief

Elke woensdag het WeesperNieuws per e-mail