Afbeelding

Altijd zoete inval bij Antoon en Lien

Mensen

WEESP - Bij Antoon en Lien Ebbelaar thuis is het altijd gezellig. Ze krijgen vrijwel dagelijks visite, er schuift geregeld iemand aan bij het avondeten en de droppot is altijd verdacht leeg na familiebezoek. Maandag kwam ook nog eens de burgemeester langs. Hij kwam de twee feliciteren met hun zestigjarig huwelijk en at een taartje mee. 

Het echtpaar woont aan de 's-Gravelandseweg, waar ze een boerderij hebben gerund. Het is het huis waar Lien is opgegroeid. Toen haar vader overleed en haar moeder van de boerderij af wilde, besloten Lien en haar 'verkering' Antoon de boerderij over te nemen. Toen moest er natuurlijk wel getrouwd worden. 

Het echtpaar kan smakelijk vertellen over de verre reizen die ze hebben gemaakt. Pas na 20 jaar huwelijk stapten ze voor het eerst samen op het vliegtuig. Hun zoon was toen oud genoeg om het melken van de koeien over te nemen. Deze reis naar Indonesië was meteen een vuurdoop voor Lien, die zowel vliegangst als heimwee had. Dat is goed gekomen, want later volgden reizen naar onder meer Amerika, IJsland en Curaçao. 

Het stel heeft vier kinderen gekregen, drie dochters en een zoon. Die zorgden samen weer voor negen kleinkinderen. De familieband is sterk. De kleinkinderen nemen opa en oma geregeld mee op stap. Komend weekend is het grote feest, dan gaat de voltallige familie naar partycentrum De Drie Dorpen in Ankeveen. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant