Afbeelding
Foto: Paul Roholl

De nieuwe energiecoaches weten waar je moet beginnen

Natuur en Milieu

WEESP De eerste energiecoaches van Platform Weesp Duurzaam gaan op pad. Ondanks de corona-perikelen en de vakantieperiode wil het platform hier toch alvast mee starten.

Zowel huiseigenaren als huurders kunnen de energiecoaches om vrijblijvend advies vragen. De coaches zijn betrokken en milieubewuste Weespers die via het platform een gecertificeerde opleiding hebben genoten.

Waar beginnen?
"Het doel is om mensen meer bewust te laten worden over hoe zij energie kunnen besparen", vertelt initiatiefnemer Paul Roholl. "Want veel mensen willen thuis wel iets doen aan energiebesparing, maar weten niet direct waar te beginnen. Welke maatregelen zijn het meest geschikt voor jouw woning en voorkeuren? Wat is het beste moment om deze door te voeren? Welke subsidieregelingen zijn er? Hoe snel verdien ik mijn investeringen terug? Dat zijn allemaal vragen die onze deskundige vrijwilligers kunnen beantwoorden." De gesprekken zijn kosteloos en vrijblijvend en kunnen worden aangevraagd via het formulier op weespduurzaam.nl.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant