Afbeelding
Foto: WeesperNieuws

Weesp Duurzaam organiseert informatiebijeenkomsten over isolatie en zonnepanelen

Natuur en Milieu

WEESP Het platform Weesp Duurzaam organiseert in september en oktober online informatiebijeenkomsten over de gezamenlijke inkoop van isolatie en zonnepanelen om zelf groene stroom op te wekken.

Het platform helpt woningeigenaren hun woning groener en duurzamer te maken. De eerste bijeenkomst focust op zonnepanelen, de tweede op isoleren.

Zonnepanelen

Tijdens de eerste bijeenkomst op 30 september van 20.00 tot 21.00 uur krijgen inwoners informatie over bedrijven, prijs, en opbrengsten van panelen. Een team van energiecoaches beantwoord vragen en geeft tips hoe de panelen gefinancierd kunnen worden. “U hoort dan waarom betaalbare en duurzame energie voor iedereen mogelijk is,” licht de organisatie toe. “Weesp energie heeft twee installateurs uitgekozen voor de gezamenlijke inkoop van zonnepanelen. Deze installateurs bieden goede kwaliteit en service voor een prima prijs.”

Isoleren

De tweede online bijeenkomst vindt plaats op 5 oktober van 20.00 en 21.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst krijgen Weespers informatie over deelnemende bedrijven, de materialen en subsidiemogelijkheden. “Met de koude periode in aantocht is het nu een prima moment om na te denken hoe u uw woning nog beter kunt isoleren. Isolatie zorgt voor meer woonplezier, een lagere energierekening en u draagt bij aan een beter milieu.” Ook bij deze bijeenkomst zullen energiecoaches aanwezig zijn om vragen te beantwoorden.

Aanmelden kan via www.weespduurzaam.nl.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant