Afbeelding

Uw interieur geheel in stijl

Advertorial

Een huis inrichten compleet naar wens? Daar komen veel dingen bij kijken. Het is niet zo simpel als het soms lijkt en er zijn veel factoren waar u rekening mee dient te houden.

Een fout is gemakkelijk gemaakt en kan soms van grote invloed zijn op de rest van het interieur. Denk aan een bank of eettafel kiezen die een verkeerde afmeting heeft, waardoor het niet past. Of u kiest voor een bepaalde stof voor uw bank en deze matcht niet bij de rest van de woonstijl. Eeuwig zonde. Wilt u uw huis een make-over geven of gewoon even een andere stijl? Begin dan met de meubels en pas hier de rest van het interieur op aan. In dit blog vertellen we u alles over het inrichten van uw huis en hoe u dit het beste kunt aanpakken, zodat u vervolgens zelf aan de slag kunt gaan!

Interieurstijl tips

Alles goed op elkaar afstemmen is het allerbelangrijkste wanneer u aan de slag gaat met uw interieur. Past uw bankstel goed bij de eettafel of is het een complete mismatch? Kies voor één stijl en laat dit op de juiste manier terugkomen, hiermee voorkomt u dat het een mix wordt van allerlei stijlen. Het kan dan namelijk zo zijn dat het interieur heel rommelig overkomt. Als u thuiskomt wilt u een gevoel van rust ervaren. Let er dus eveneens op dat u niet te veel spullen neerzet en zorg voor een fijne sfeer. Vanuit praktisch oogpunt is minder items ook handig, dit is veel gemakkelijker tijdens het schoonmaken!

Het gebruik van kleurGaat het om een kleine ruimte? Let dan op het kleurgebruik. Donkere kleuren kunnen een kleine ruimte nog kleiner maken. Dat komt omdat een donkere muur het licht absorbeert, hierdoor lijkt de ruimte kleiner. Lichte kleuren zijn dus erg geschikt voor kleine ruimtes, de kamer oogt dan juist ruimer.

Meubels voor uw interieur

Wilt u de meubels voor uw nieuwe interieur naar eigen wens samenstellen? Bekijk dan eens het assortiment van UrbanSofa. U vindt hier allerlei meubels voor uw interieur, zoals banken, eettafels en eetkamerstoelen. Voor verdere vragen of informatie kunt u contact opnemen met de specialisten.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant