Afbeelding

Handige tips om jouw huis winterklaar te maken met een make over

Advertorial

Achterstallig onderhoud of een oude woning? Tijd voor actie!

In Weesp staan over het algemeen veel oudere woningen, die vaak achterstallig onderhoud hebben. Maar ook als je een nieuwere woning hebt, is het soms tijd om het interieur onder handen te nemen. Zeker als de winter voor de deur staat! Wat kun je als huiseigenaar allemaal doen om jouw Weesper woning goed voor te bereiden op het komende winterseizoen? De beste tips vind je in dit blog!

Een betrouwbare cv-ketel én goede isolatie

In de winter kan het, ondanks de temperatuurstijgingen van de afgelopen decennia, nog steeds erg koud zijn in Nederland. Op zulke momenten is het natuurlijk cruciaal dat je blindelings kunt vertrouwen op jouw cv-ketel. Laat daarom uiterlijk in de herfst een controle van de cv-installatie uitvoeren door een betrouwbare installateur in Weesp, zoals Boogaard Installatietechniek, Hazzar, installateur Cor van Meer of een goede loodgieter uit Amsterdam. Naast een cv-controle is een huis natuurlijk niet winterklaar, als de isolatie niet op orde is. Met name dubbel glas, spouwmuurisolatie en dakisolatie maken een enorm verschil qua energiekosten. Investeer hier dus in en controleer of bij de gemeente subsidies voor deze ingrepen beschikbaar zijn.

De badkamer renoveren voor extra warmte en sfeer

Er is niet veel dat een heerlijke douche of een lekker warm bad overtreft na een dag hard werken en afzien. Zeker niet in de najaarsmaanden november, december en de wintermaanden januari en februari. Door de installatie van een regendouche maak je de badkamer een stuk comfortabeler. Een ruime keuze aan regendouches vindt je bij de lokale sanitairwinkel Cruquius X²O, die goed bereikbaar is voor Weespenaren. Ook Kloosterman Keuken en Badkamers in Naarden is goed bereisbaar en aantrekkelijk. Deze winkel heeft alles op het gebied van badruimtes en accessoires voor in de badkamer. Wil je ook de tegels en/of douchecabine of het bad aanpassen en renoveren? Dan kun je prima terecht bij Santebo, de Weesper badkamerspecialist bij uitstek.

Een nieuw hoogpolig vloerkleed voor extra warmt

In de winter, zeker op ijskoude dagen, is het heerlijk om een comfortabel warm hoogpolig vloerkleed in de kamer te hebben liggen. Voor fraaie kleding, maar ook voor eigentijds meubilair en woonaccessoires, kun je je hart ophalen bij Puck & Co Conceptstore. Kies wel voor een hoogpolig en niet voor een laagpolig vloerkleed. Hoogpolige kleden zijn namelijk een stuk warmer en aangenamer qua gebruik, zeker als het koud en fris is. Genoeg redenen dus om een nieuwe vloerkleed aan te schaffen! Vind je jouw favoriete exemplaar niet in onze plaats, dan kun je altijd uitwijken naar Amsterdam. De vele woonwinkels in deze plaats, zoals Carpetright of Harman Tapijt & Vinyl B.V., bieden veel keuze aan vloerkleden!

Met bovenstaande tips zit jij er weer warmpjes en is jouw paleisje in Weesp van de binnenkant helemaal klaar voor de winter.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant